Wanted, lehetőleg alive

300 ezret ér a tököli szökevény

Ennyi nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki információval segít elfogni azt a 20 éves férfit, aki vasárnap megszökött a fiatalkorúak tököli börtönéből.

2015.10.19 16:40Havariapress

A lopásért elítélt F. Gy. László vasárnap délelőtt, levegőzés közben szökött ki a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság elrendelte a férfi körözését.

A 20 éves dömsödi férfi szökésekor az intézetben hordott formaruhát (kékesszürke nadrág és kabát, fekete cipő) viselte. A szökevény átlagos testalkatú, körülbelül 170 centiméter magas, kreol bőrű, barna szemű, barna, rövid haja van. Jobb felkarján nonfiguratív ábra, nyakán 4 csillag és bal oldali lapockáján lófejet ábrázoló tetoválás látható.

A rendőrség kéri, aki a férfi tartózkodási helyével, a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.