Szívszorító történet

Döbbenet: magára hagyta az utcán a kisbabáját egy babakocsiban és eltűnt

Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán a nő, majd ismeretlen helyre távozott.

2016.09.01 08:38ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200-2072/2016. bűnügyi számon kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2016. augusztus 31-én 19 óra 23 perckor érkezett lakossági bejelentés, miszerint Budapesten a XX., Pozsonyi utcában egy, a bejelentő által nem ismert nő egy babakocsiban kisbabát hagyott az utcán, majd ismeretlen helyre távozott. A kisbabát a mentők megfigyelésre kórházba vitték.

A bevezetett nyomozási cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a fiatal nő azonos Kósa Renáta budapesti lakossal, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A nő 33 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja váll alá ér, sötét vörös színű.

Frissítve: megtalálták és előállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.