Baleset

Gyalogosgázolás Isaszegen

Lesodródott az útról és a járdán gyalogosok közé hajtott egy autó csütörtök délután Isaszegen, az első információk szerint egy elütött embert újra kellett éleszteniük a mentőknek.

2016.08.18 15:47MTI

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletese elmondta: az autó sofőrje valószínűleg egy kerékpárossal történő ütközést akart elkerülni az isaszegi Dózsa György úton, ezért félrerántotta a kormányt, ezután hajtott fel a járdára.

Az első jelentések szerint egy elütött gyalogost újraélesztettek a mentősök, majd helikopterrel kórházba vitték - tette hozzá az ügyeletes, jelezve, tart a helyszínelés, így a további részletekről még nem tud tájékoztatást adni a rendőrség.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője azt közölte, hogy az autó két gyalogost ütött el, miközben egy villanyoszlopot is kidöntött. Mindkét sérült életveszélyes állapotban van - mondta.

A műszaki mentést a gödöllői tűzoltók végzik.

MTI Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.