ORFK

Illegális bevándorlás: egy nap alatt több mint száz ember ellen intézkedtek

Magyarország területén 27 határsértőt fogtak el a rendőrök, 2 ember ellen embercsempészés, 6 ember ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

2016.08.17 11:14MTI

Egy nap alatt több mint százan próbáltak illegálisan bejutni az országba a magyar-szerb határon - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint kedden 0 óra és 24 óra között 114 ember ellen intézkedtek a hatóságok. A rendőrök és a katonák 48 embert megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben, 66 embert feltartóztattak és átkísértek az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 27 határsértőt fogtak el a rendőrök, 2 ember ellen embercsempészés, 6 ember ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.