Bűnügy

Autósüldözés után fogtak el egy körözött férfit

Igazoltatni akarták, mikor egy rendőrautót összetörve megpróbált elmenekülni. Egy gyorsétteremben fogták el.

2016.08.12 12:05MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Autósüldözést követően fogtak el egy körözött férfit a fővárosban a rendőrök pénteken délelőtt - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtószóvivője az MTI-t.

Csécsi Soma közölte: a rendőrök pénteken délelőtt 8 óra 20 perc körül Budapesten, a III. kerületi Búza utcában akartak igazoltatni egy lopás és testi sértés miatt körözött 30 éves budapesti férfit.

A férfi kivonta magát a rendőri intézkedés alól és egy rendőrautót összetörve autójával elmenekült a helyszínről.

A rendőrök követték őt, és 8 óra 40 perc körül a IV. kerületi Kassai utcában - miután a férfi autóját hátrahagyva gyalogosan kezdett továbbmenekülni - egy gyorsétteremben elfogták, majd előállították.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.