Bűnügy

Paprikában volt a kábítószer Kisvárdán

Őrizetbe vettek két ukrán állampolgárságú férfit, akiknél zöldpaprikába rejtett kábítószert találtak kedden Kisvárdán.

2016.08.10 13:05MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint a dílereket akkor érték tetten a rendőrök, amikor az egyik, 56 éves ukrán állampolgárságú gyanúsított 541 gramm amfetamingyanús port adott át a szintén ukrán, de helyben lakó 44 éves társának. A kisebb adagokban bezacskózott kábítószert zöldpaprikába töltve és festékes vödörben rejtették el.

A harmadik, magyar állampolgárságú feltételezett bűntársukat jékei lakásán fogták el még aznap, az 54 éves férfinél további mintegy 100 gramm kábítószergyanús port és 33 gramm növényi őrleményt találtak.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem gyanújával mindhárom férfit őrizetbe vette. A rendőrség adatai szerint a külföldről behozott drogot a Magyarországon élő gyanúsítottak terjesztették, a rendőrök több vásárlójukat is előállították.

A házkutatások során az egyik kisvárdai fogyasztó szomszédjának kertjében a nyomozók tizenöt tő indiai kendernek tűnő növényt találtak. A gyorsteszt az ott lakó 21 éves férfi szervezetében kábítószert mutatott ki, ebben az ügyben szakértő bevonásával külön eljárás indult - olvasható a rendőrség honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.