Rendőrség

Elhunyt férfi azonosításához kérnek segítséget Miskolcon

A borsodi megyeszékhelyen még a múlt hét kedden találtak holtan járókelők egy középkorú férfit a kisavasi városrészben, az Arnóti sor feletti erdős területen.

2016.08.11 17:19Havariapress

A lakosság segítségét várja a rendőrség egy, a múlt héten holtan talált, is­me­ret­len férfi azonosításához Mis­kol­con.

A borsodi megyeszékhelyen még a múlt hét kedden találtak holtan járókelők egy középkorú férfit a kisavasi városrészben, az Arnóti sor feletti erdős területen.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ismeretlen férfi 40-50 év körüli, 175 centiméter magas, lábmérete 41-es, feje csaknem teljesen kopasz, a meglévő haja őszes színű, állán megközelítőleg 1 centiméteres, szintén őszes borosta látható.
Az elhunyton fehér C&A márkájú, 50-es nadrág, zöld-fehér csíkos, O'neill pulóver, 41-es, Wink márkájú, magas szárú bakancs volt, bal csuklójára egy sötét színű madzag volt kötve.

A holttest mellett egy barna színű, műbőr honvédségi kimenő táskát is találtak, amiben egy kék-fehér, 25x25 centiméteres törölköző és egy rejtvényújság volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján felismeri az illetőt, értesítse a Miskolci Rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.