Rendőrség

Késelésig fajult a nyugdíjas pár vitája

Elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök egy, a hetvenes évei végén járó idős férfit, aki egy családi vita során többször is megszúrta hasonló korú élettársát Budakalászon.

2016.08.06 13:14Havariapress

A Pest megyei városból pénteken délután szállítottak kórházba a mentők egy 80 éves asszonyt, aki több szúrt és vágott sérülést szenvedett.

Az esetről értesített rendőrök a lakásban elfogták az idős asszony 79 éves élettársát, aki a gyanú szerint a nő sérüléseit okozta, egy eldurvult családi veszekedés végén.

A férfit a rendőrök előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.