BKK

Módosult a Szent Gellért tér ideiglenes forgalmi rendje

A Műegyetem rakpart és a Budafoki út az Erzsébet híd felől egy forgalmi sávon közvetlenül elérhetővé vált.

2016.07.22 14:59MTI

Módosult a fővárosi Szent Gellért tér korszerűsítési munkák miatti ideiglenes forgalmi rendje: a Műegyetem rakpart és a Budafoki út az Erzsébet híd felől egy forgalmi sávon közvetlenül elérhetővé vált - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

Közölték továbbá, ezzel együtt a Csíky utca forgalmának iránya megfordult; eredeti közlekedési rendje szerint a Bartók Béla útról nem lehet oda behajtani.

Várhatóan augusztus 28-áig tart Budapest dél-budai részén az év egyik legjelentősebb, a közösségi közlekedést is érintő beruházásegyüttese. A villamosmegállók átépítésével kapcsolatos aktuális forgalmi információk elérhetők a BKK honlapján, a www.bkk.hu/peronfelujitas aloldalon - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.