Közlekedés

A BKK óbudai autóbuszjáratokról egyeztet az érintettekkel

A BKK társadalmi egyeztetésre bocsátja a 160-as, a 260-as és a 260A autóbuszjáratok útvonalának és menetrendjének átszervezési javaslatát.

2016.07.20 12:47MTI

A tájékoztatás szerint a BKK-nál a társadalmi egyeztetéstől azt várják, hogy annak eredményeképpen bővülhetnek a III. kerületen belüli utazási lehetőségek.

A javaslat július 20-tól részletesen a BKK honlapján ismerhető meg, ahol a Budapesti Közlekedési Központ augusztus 3-ig várja az érintettek véleményét, észrevételeit - tartalmazza a közlemény.

A BKK azt tervezi, hogy a Szent Margit kórház kiszolgálása érdekében a járatok az Óbudai rendelőintézet után a Váradi utcából a Bécsi útra kanyarodva érik el az egészségügyi intézetet, a parkolóban megfordulnak és a Bécsi úton keresztül térnek vissza a mostani vonalvezetéshez. A járatok reggel 8 és este 8 óra között közlekednének e szerint a rend szerint, ezen kívül a járatok nem térnének be a kórházhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.