Dugó

Baleset miatt több kilométeres torlódás az M7-es autópályán

Hármas karambol történt az M7-es autópályán Baracskánál, emiatt több kilométeres torlódásra számíthatnak az autósok a Balaton felé. Martonvásárnál és Érdnél újabb balesetek!

2016.07.12 08:58ma.hu
Screenshot

Kedden reggel nyolc óra körül három autó ütközött egymásnak eddig ismeretlen okokból az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, a Balaton felé vezető oldalon. Személyi sérülés nem történt a 35-ös kilométerszelvényben, Baracska térségében történt balesetben, és jelenleg már a sérült járművek nem képeznek forgalmi akadályt. Ennek ellenére az érintett útszakaszon mintegy három kilométeres torlódás alakult ki, emiatt a rendőrség az arra közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kéri.

Újabb baleset az M7-esen Martonvásárnál

Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, Martonvásár külterületén kedden délelőtt, tíz óra körül ütközött egymásnak három gépkocsi, egyelőre ismeretlen körülmények között. A balesetben személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett, de a 30-as kilométerszelvényben történt baleset tovább nehezíti a közlekedést a Balaton irányában. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a külső és a leállósávon halad, a hatóságok az arra közlekedő gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét kérik.

Egy súlyos sérült egy érdi balesetben

A Pest megyei városban kedden délelőtt ütközött össze két személyautó az Iparos utcában, közel az M7-es sztráda lehajtójához. A balesetben az első helyszíni információk szerint egy ember sérült meg, ő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést végző érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították mindkét járművet, később megszüntetik a forgalmi akadályt, illetve fel kell takarítaniuk az összetört járművekből kifolyt üzemanyagot is. A beavatkozás idején a hatóságok az arra közlekedők fokozott figyelmét és körültekintését kérik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.