Eltűntek

Fiatalokat nyelt el a tiszai ártér

Több rendőri egység kereste azt a három fiatalt, akik a szolnoki Tisza ártérében tévedtek el.

2016.07.10 13:01ma.hu

Három iskolás korú tévedt el 2016. július 8-án 22 óra körül Szolnokon, a Tisza árterében. A 19 éves lány és a két 16 éves fiú 20 óra körül indultak kutyáikat sétáltatni Szolnok-Szandaszőlős Tisza árterére. A sötétség miatt nem találták a hazafelé vezető utat és eltévedtek az ártéri erdőben. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a fiatalok keresését, járőrautóval, gyalogosan és hajóval egyaránt. A lányt, a két fiút és a két kutyát 3 órakor a Tisza partján a vízirendőrök találták meg, akik hajóval szállították partra a kétségbeesett tiniket és kutyáikat. A tizenéveseket a mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták és megállapították, hogy az ijedtségen kívűl más bajuk nem esett.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.