Eltűnt

Játszótérre ment, de nem érkezett haza - nagy erőkkel keresik a kisfiút

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a gyereket, aki hétfőn játszótérre indult családja józsefvárosi lakásából, de azóta sem érkezett haza. A kisfiú rendszeresen gyógyszert szed.

2016.07.05 10:07ma.hu
police.hu

A 11 éves budapesti Lakatos Barnabás hétfőn délután, három óra körül elindult VIII. kerületi otthonából, feltehetően a Kálvária téri vagy a Losonci téri játszótérre, estére azonban nem érkezett haza. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, és életjelet sem adott azóta magáról, a rendőrség ezért a lakosság segítségét is kéri a gyerek felkutatásához. Az eltűnt fiú körülbelül 145 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna, két oldalt felnyírt. Mozgására jellemző, hogy járása olyan, mintha mindig lábujjhegyen járna. Eltűnésekor kék farmernadrágot, citromsárga pólót és kék vászoncipőt viselt.A rendőrség kéri, hogy aki a leírás, vagy a police.hu által közzétett fotó alapján felismeri az eltűnt fiút, illetve bármit tud a hollétéről, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.