NAV

Újabb orgazdát fogtak el Gyulán

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg 3 500 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát és 8,5 kilogramm vágott dohányt találtak egy gyulai férfi házában.

2016.07.06 10:26ma.hu

A Békés megyei pénzügyőrök Gyulán ellenőrizték azt a férfit, akinél egy fekete táskában 50 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak. A férfi a cigaretta származásáról nem akart beszélni, azt állította, hogy mind az övé. A körülmények alapján a pénzügyőrök úgy döntöttek, hogy a férfi albérletét is átvizsgálják.

Fotók: NAV Facebook

A ház egyik szobájából zsákokba csomagolva összesen 3 380 doboz adózatlan cigaretta és 0,5 kilogrammos kiszerelésekben összesen 8,5 kilogramm finomra vágott fogyasztási dohány került elő, melyek eredetét a helyszínen nem tudta igazolni a férfi.

A pénzügyőrök a cigarettát, valamint a dohányt lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a pénzügyi nyomozóknál. A lefoglalt cigaretta és vágott dohány belföldi értéke megközelítőleg 3,5 millió forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.