NAV

Jó helyre csomagolt potencianövelő tabletta is lapult a csempészcigi mellett

Ágyneműhuzatba rejtett csaknem 100 adag potencianövelőt találtak cigarettacsempészek autójában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M3-as autópályán a geleji pihenőnél.

2016.02.21 13:13MTI
FB Official

Az autóban ülő két ember ellen gyógyszerrendészeti szabálysértés és orgazdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - közölte a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense az MTI-vel vasárnap.

Varga Zoltán arról tájékoztatott, hogy az indiai gyártmányú kék pirulákra a csomagtartóban, a magyar adójegy nélküli cigarettákra pedig a vezető- és anyósülés háttámlájában kialakított rejtekhelyen leltek a pénzügyőrök.

Az autóban utazó 26 éves férfi elmondta, hogy az interneten, egy külföldi honlapról rendelte az erős potencianövelő gyógyszert saját használatra.

A pirulákat, valamint az illegális cigarettákat a pénzügyőrök lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.