Cserbenhagyás

Elsodort egy kisfiút, majd elhajtott

A gyermek ráesett a motorháztetőre, majd onnan lecsúszott az autó mellé, a földre.

2016.06.20 08:06MTI

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves kerepesi lakos ellen.

A férfi június 16-án Kerepesen, egy földúton sodort el az általa vezetett autóval egy 6 éves bicikliző kisfiút.

A gyermek ráesett a motorháztetőre, majd onnan lecsúszott az autó mellé, a földre. A gyanúsított – anélkül, hogy megbizonyosodott volna a gyermek hogylétéről – megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A kisfiút a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrök azonosították és a baleset napján, a délutáni órákban elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították a 22 éves férfit.A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.