Illegális bevándorlás

Késsel támadott meg egy lányt egy pakisztáni férfi Budapesten

A férfi elvette a lány telefonját és pénzét, az esetet a kamerák rögzítették!

2016.06.18 13:26ma.hu

A Budapest VIII., Lujza és Magdolna utcák kereszteződésénél 2016. június 16-án éjfél előtt pár perccel, egy férfi késsel megfenyegetett egy 19 éves nőt, aki az erőszak hatására átadta értékeit, mobiltelefonját, fülhallgatóját és pénztárcáját. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.

A józsefvárosi rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a rablót, akit 2016. június 17-én este fél hétkor a Budapest VIII., II. János Pál pápa téren elfogtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetése miatt indított eljárást a 20 éves W. A. ellen, akit őrizetbe vettek és indítványozzák előzetes letartóztatását.

Az eljárás során megállapították, hogy a pakisztáni állampolgárt tavaly szeptemberben a szerb-magyar határon fogták el határzár tiltott átlépése miatt, akkor idegenrendészeti őrizetbe került. Menekült kérelmet terjesztett elő, amit elutasítottak, az elutasítás ellen fellebbezést terjesztett elő.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az esettel kapcsolatban azt mondta, feltehetően a továbbutazásához szükséges pénzt akarta megszerezni, és ebből az esetből is az látszik, hogy a migránsok "közterületi működése" sokszor a törvényességbe ütközik Európa-szerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.