Hídpillérnek ütközött

Halálos kamionbaleset az M7-esen

Életét vesztette az a kamionsofőr, aki járművével egy hídpillérnek ütközött hajnalban az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, majd a kamion ki is gyulladt.

2016.06.14 08:45Havariapress

Az M7-es autópálya 83-as kilométerszelvényénél, Füle térségében kedden hajnalban, négy óra körül haladt egy kerékpárokat szállító kamion a Balaton felé vezető oldalon, amikor letért az úttestről és egy hídpillérnek csapódott neki.

Az ütközést követően a pótkocsi leszakadt a fülkéről, a jármű kigyulladt, vezetője a helyszínen elhunyt, utasa pedig könnyebben sérült meg.

A műszaki mentéshez Balatonfűzfőről, Polgárdiról és Pétfürdőről érkeztek önkormányzati és hivatásos tűzoltók a helyszínre, majd a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral oltani kezdték oltani a kigyulladt járművet, majd feszítővágóval emelték ki a fülke maradványai közül a sofőr holttestét.

A végleges oltáshoz a pótkocsit is szét kellett vágni feszítővágóval, csörlővel és roncsvágóval, hogy a belső izzó részeket is el lehessen oltani.

A munkálatok idején az érintett pályaszakaszon mindkét irányban teljes útlezárás volt érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.