Baleset

Elmenekült, majd betonfalnak rohant az embercsempész

Az utasokat még keresik.

2016.06.13 12:44MTI

Elfogtak egy albán embercsempészt, aki a rendőrök jelzése ellenére nem állt meg mikrobuszával, néhány kilométerrel távolabb azonban a jármű balesetet szenvedett - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A rendőrök hétfő hajnalban a Murarátkán átvezető úton akartak ellenőrizni egy bolgár rendszámú mikrobuszt, a sofőr azonban figyelmen kívül hagyta a rendőri karjelzést és továbbhajtott. Néhány kilométerrel távolabb, Tormaföldén a jármű egy beton támfalnak ütközött. A baleset után a buszban utazók elfutottak.

A rendőrök rövid időn belül elfogtak hat afgán férfit, valamint a feltételezhetően a járművet vezető albán férfit. Az illegális bevándorlóknak sem a beutazáshoz, sem a magyarországi tartózkodáshoz nem voltak megfelelő papírjaik.

A rendőrök az ügyben embercsempészés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt járművet és tovább keresik a mikrobusz utasait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.