Füst

Frász a Nagytétényi úton

Száz embert menekítettek ki az irodaépületből.

2016.06.03 10:07Havariapress

Száz embert menekítettek ki a tűzoltók egy irodaépületből, gyanús füstölés miatt Nagytétényben, komolyabb káreset szerencsére nem történt. A fővárosi tűzoltókat pénteken kora délelőtt riasztották a XXII. kerületi Nagytétényi útra, ahol füstölést tapasztaltak egy többszintes irodaépületben. A kivonuló hivatásos egységek a harmadik emeleten találták meg, egy szellőzőben a füstölés eredetét, egy zárlatos vezetékszakaszt. Az épületből mintegy száz embert kísértek ki a veszélyelhárítási munkálatok idejére, egy emberhez pedig mentőt kértek. Az egység hőkamerával vizsgálta át az épületet, tűzre, füstre utaló körülményt nem talált, így az épületből kikísért emberek a délelőtti órákban már vissza is térhettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.