Lakástűz

Ketten szenvedtek füstmérgezést Káposztásmegyeren

Ketten szenvedtek füstmérgezést, miután tűz ütött ki egy káposztásmegyeri társasház egyik lakásában.

2016.05.26 14:56Havariapress

A fővárosi tűzoltókat csütörtökön kora délután riasztották a IV. kerületi Óceánárok utcába, ahol tűz ütött ki egy ötödik emeleti lakásban. Amire a tűzoltók a helyszínre értek, a lakás konyhája - ahol a tűz keletkezett - már teljes terjedelmében égett.

A tízemeletes panelban keletkezett tűzhöz nagy erőkkel vonultak ki a hivatásos egységek, amelyek egy vízsugárral, rövid időn belül eloltották a lángokat, miközben a tűzzel érintett lépcsőházból minden lakót kimenekítettek az utcára.

Jelenleg a lépcsőház átszellőztetése és átvizsgálása zajlik, két embert pedig a mentők vizsgálnak, füstmérgezés gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.