Baleset

Teljesen lezárták a 6-os főutat Rácalmásnál baleset miatt

Egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze, sérült is van.

2016.05.31 11:43MTI

Teljesen lezárták a 6-os főutat a 62-es kilométernél, Rácalmásnál kedd délelőtt baleset miatt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze, sérült is van.

A rendőrök a 6-os főút forgalmát a kulcsi, valamint a rácalmási felhajtónál az M6-os autópályára terelik, amelynek használata ingyenes a helyszíni szemle ideje alatt - emelték ki.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte honlapján, hogy a balesetnek egy sérültje van, a személyautó vezetője, aki beszorult a járművébe. Őt a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kiszabadították, majd átadták a mentőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.