Popcorn

Az útvesztő-sorozat harmadik része baleset miatt csak 2018-ban kerül a mozikba

A Fox filmstúdió egy évvel elhalasztotta Az útvesztő: Halálkúra című sci-fi akciófilm bemutatását, mivel a forgatáson márciusban megsérült Dylan O'Brien még nem épült fel.

2016.05.31 01:32MTI

A Fox a hétvégén jelentette be, hogy a bemutatót 2018. január 12-re tűzték ki. Az útvesztő: Halálkúra felvételei közben a produkció egyik sztárját, a Thomast alakító Dylan O'Brient március 17-én érte autóbaleset.

A stúdió felfüggesztette a forgatást és közölte, hogy várnak, amíg a színész felgyógyul sérüléséből.

Közben kiderült, hogy a lábadozás hosszabb időt vesz igénybe, ezért a Fox úgy döntött, hogy az eredeti dátumhoz, 2017. februárjához képest egy évvel elhalasztja a premiert. Azt nem közölték, hogy a forgatás mikor folytatódik - számolt be róla a Variety.com.

Az útvesztő-trilógia harmadik epizódját Wes Ball rendezi. A posztapokaliptikus akciófilmben egy maroknyi fiatal küzd, hogy megtalálja az emberiséget pusztító gyilkos kór ellenszerét.

O'Brien a küldetést teljesítő csoport egyik tagját alakítja. A 24 éves színészt a Brit Columbiában zajlott forgatáson ütötte el egy autó. Sérüléseit kórházban kezelték.

Az útvesztő első része 2104-ben az észak-amerikai mozikban 102 millió dolláros jegybevételt hozott, a 2015-ben bemutatott második epizódra, amelynek operatőre Pados Gyula volt, 82 millió dollárért váltottak jegyet Amerikában és Kanadában.

A filmsorozat James Dashner bestseller-trilógiája nyomán készül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.