Katasztrófavédelem

Csőtörés miatt fagyálló szivárgott az újfehértói uszodában

Az épületből hetvennégy ember kimenekítettek a tűzoltók, senki nem sérült meg.

2016.05.23 11:36MTI

Fagyálló folyadék szivárgott egy törött csővezetékből az újfehértói uszodában hétfő délelőtt. Az épületből hetvennégy ember kimenekítettek a tűzoltók, senki nem sérült meg - tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A közlemény szerint az épületkomplexum gépházában tört el egy túlnyomás alatt álló csővezeték, amelyből fagyálló szivárgott a helyiségbe.

A nyíregyházi és újfehértói tűzoltók húsz felnőttet és ötvennégy gyermeket menekítettek ki az uszodából, majd megkezdték a szivárgó anyag hígítását és az épület átszellőztetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.