Elfogtak két embert

Telephelyekről lopták a gázolajat

Elfogták a rendőrök azt a két embert, akik a gyanú szerint több telephelyről loptak el kisebb-nagyobb mennyiségben gázolajat az elmúlt hetekben Nyíregyházán.

2016.05.20 12:11Havariapress

A szabolcsi megyeszékhely rendőrkapitányságára az elmúlt hetekben több helyi vállalkozástól is érkeztek bejelentések gázolajlopásról. Az akkor még ismeretlen tettesek a telephelyeken tárolt munkagépeket vették célba és azokból szívták le a gázolajat, összességében több száz liternyi mennyiségben.

A nyomozóknak a széleskörű adatgyűjtés eredményeként hamarosan látókörébe került két helyi lakos, akiket előállították, gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfiak több bűncselekmény elkövetését is elismerték, a náluk tartott házkutatások során pedig különféle tárgyi bizonyítékokat foglaltak le.

A 24 és 25 éves férfiakat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, valamint vizsgálják azt is, hogy kapcsolatba hozható-e a páros más hasonló bűncselekményekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.