Két bűncselekmény miatt is bűnhődhet

Petárdákat is találtak a vesztegető autósnál

Két bűncselekmény miatt is bűnhődhet az a külföldi autós, aki egy igazoltatáskor megpróbálta megvesztegetni az egyenruhásokat, s mint kiderült, azért, mert engedély nélkül tartott petárdák voltak nála.

2016.05.17 12:06Havariapress
police.hu

A csengersimai határátkelőn a hétvégén akart Magyarországra lépni négy román állampolgár egy német rendszámú Audival.

Az igazoltatáskor a gépkocsivezető pénzt tett az ellenőrzésre átadott forgalmi engedélybe, ezt azonban a rendőr nem fogadta el, hanem hivatali vesztegetés gyanújával feljelentést tett az ügyészségen az illetővel szemben.

Az autót ezt követően ráadásul tüzetesen át is vizsgálták az egyenruhások, akik az utastérben kilenc darab petárdát találtak.

Mivel ezek tartásához a külföldiek egyike sem rendelkezett megfelelő engedélyekkel, ezért a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt is eljárást indított az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.