Bűnügy

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Csongrád megyében

Kilenc tő kendernövényt, több mint 100 gramm marihuána- és csaknem 70 gramm amfetamingyanús anyagot foglaltak le, a termesztéshez használt eszközökkel együtt.

2016.05.13 15:33MTI
police.hu

Őrizetbe vettek a nyomozók két férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt tíz hónapban több mint ötven alkalommal értékesített kábítószert Szentesen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a 45 éves férfi 2015 júliusa és 2016 májusa között öt szentesi lakosnak amfetamint és marihuánát adott el, amelyet egy csongrádi férfitól vásárolt.

A két férfinál csütörtökön tartottak házkutatást a rendőrök, és kilenc tő kendernövényt, több mint 100 gramm marihuána- és csaknem 70 gramm amfetamingyanús anyagot foglaltak le, a termesztéshez használt eszközökkel együtt.

A csongrádi és a szentesi férfit a rendőrök - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. Az öt fogyasztó ellen kábítószer-birtoklás vétségének gyanúja miatt indult eljárás - tudatta a szóvivő.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.