Csalás

Üdülési jogokkal csalók ellen nyomoz a rendőrség, várják a sértettek jelentkezését

Nyolc olyan ember ellen folytat nyomozást a rendőrség, akik szervezett módon értékesítettek és adtak bérbe üdülési jogokat időseknek, ám az ígért szolgáltatást nem teljesítették. A rendőrség várja a sértettek jelentkezését.

2016.05.12 12:24MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtöki közleménye szerint V. Gábor 27 éves érdi lakos 2013 és 2015 között több olyan céget is létrehozott, amelyek ügyvezető igazgatójaként - hét társával együtt - szervezett módon értékesített és adott bérbe üdülési jogokat Budapesten és vidéki városokban. A szolgáltatási szerződés megkötése után a gyanúsítottak jutalék, illetve előleg címén meghatározott összegeket vettek át, ám az ígért szolgáltatásokat nem teljesítették. Az ügyfelek ezután sem telefonon, sem e-mailben, sem a megadott címeken nem érték el az adott cégeket. A gyanúsítottak 38 időskorú sértettnek több mint 33 millió forint kárt okoztak - tették hozzá.

Kiemelték, a rendőrség várja a csalás további sértettjeinek jelentkezését személyesen az V. kerületi rendőrkapitányságon vagy telefonon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.