Állatkínzás

Azonosították a gólyagyilkosokat

Azonosították a rendőrök azt a két fiatalt, akik agyonvertek egy védett fehér gólyát Jászapátiban, a gyanúsítottak beismerték tettüket.

2016.05.11 06:57Havariapress

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településről hétfőn reggel értesítették a rendőrséget arról, hogy egy elpusztult gólyát találtak az egyik helyi általános iskola udvarán.

A Jászapáti Rendőrőrs egyenruhásai azonnal a helyszínre mentek, majd megkezdték az adatgyűjtést, miután pedig egyértelművé vált, hogy a védett madár pusztulását bántalmazás okozta, az ügyben állatkínzás és természetkárosítás gyanúja miatt is nyomozás indult, ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozók és munkatársaik már keddre azonosították azt a két fiatalt, akik a gyanú szerint előidézték a madár pusztulását, az esti órákban pedig mindkét 15 éves fiút gyanúsítottként hallgatták ki. A helyi fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.