Életveszélyes sérüléseket szenvedett

Helikopterrel mentik a komlói baleset sérültjét

Egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor három jármű ütközött egymásnak Komló közelében, a sérült mentéséhez helikopter indult a helyszínre.

2016.05.09 12:24Havariapress

A Baranya megyei Komlót Mecsekpölöskével összekötő úton hétfőn késő délelőtt ütközött egymásnak egy kamion, egy kisteherautó és egy gépkocsi, eddig tisztázatlan körülmények között.

A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki elsőként, akik megkezdték a járművek áramtalanítását, miközben a kisteherautó beszorult vezetőjét feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki.

A férfi az elsődleges információk szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, az ellátásához ezért mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre.

A munkálatok idején az érintett útszakaszt lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.