Tragikus baleset

Felborult egy autó Berentén, egy ember meghalt

A járműben öten utaztak. A vezető mellett ülő férfi a helyszínen életét vesztette, egy gyerek súlyos, három ember - köztük a sofőr - könnyebb sérülést szenvedett.

2016.05.08 16:35MTI
MTI/Vajda János

Felborult egy autó vasárnap délután a Borsod megyei Berentén egy ipari úton, a balesetben egy férfi meghalt - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Janasóczki Attila közlése szerint a személyautó eddig tisztázatlan okból az út melletti árokba borult. A járműben öten utaztak. A vezető mellett ülő férfi a helyszínen életét vesztette, egy gyerek súlyos, három ember - köztük a sofőr - könnyebb sérülést szenvedett.

A rendőrök az utat a helyszínelés idejére lezárták, az esetet szakértők bevonásával vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.