Elfajult a vita

Karddal és fegyverrel rontottak egymásra a haragos családok

Egy kard és egy tőr is előkerült, valamint lövések is dördültek, amikor egymásnak esett az este két haragos család Jászapátin, a rendőrök minden érintettet előállítottak az illetékes kapitányságra.

2016.04.22 08:48Havariapress

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településre csütörtökön este, fél nyolc körül riasztották a rendőröket, mert tettlegességig fajult két család vitája.

Az egyenruhások megállapították, hogy több férfi jelent meg egy helyi lakóháznál, egy családi nézeteltérés kapcsán, majd az udvarra behatolva, egy tőrrel és egy fegyverrel a kezükben kezdték fenyegetni a háziakat, illetve a szóváltást az utcán is folytatták.

A házban lakók közül az egyik férfi egy karddal rontott a támadókra, és az eset során - az elsődleges adatok szerint - több lövés is eldördült. Az esemény helyszínéről a mentőszolgálat munkatársai egy férfit vittek el, aki a kezén vágásos sérülést szenvedett, a többi érintettet pedig rendőrök állították elő.

Az ügyben egyelőre garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Jászberényi Rendőrkapitányságon négy jászapáti lakos ellen, akiknek a gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.