Felborult

Súlyos mentőautó-baleset történt Budapesten

A balesetben a személyautó vezetője, a mentőtiszt, a mentőápoló és a mentőgépkocsi vezetője is megsérült.

2016.04.15 12:51MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Személyautóval ütközött és felborult egy mentőautó péntek délelőtt Budapesten, a balesetben megsérült a mentőautó személyzete is - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója az MTI-vel.

Győrfi Pál közleménye szerint a karambol a XIII. kerületi Petneházy és a Röppentyű utca sarkán történt. A megkülönböztető jelzéseit használó mentőautó egy súlyos sérültet szállított, a jármű a Honvédkórházba tartott. A balesetben a személyautó vezetője, a mentőtiszt, a mentőápoló és a mentőgépkocsi vezetője is megsérült.

Állapotuk a helyszíni vizsgálat alapján nem életveszélyes, az esetleges törések, belső sérülések kizárása, kórházi vizsgálatuk jelenleg is tart. A körülmények tisztázására vizsgálat indult - tette hozzá Győrfi Pál.

MTI/Mihádák Zoltán


V.L. - ma.hu


V.L. - ma.hu


V.L. - ma.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.