Baleset

Négyes karambol Nyíregyházán

Négy személyautó ütközött egymásnak Nyíregyháza egyik forgalmas útján, a 41-es főút bevezető szakaszán, az ütközésben hárman sérültek meg.

2016.04.15 09:11Havariapress

A szabolcsi megyeszékhely határában pénteken reggel, fél nyolc körül ütközött egymásnak négy gépkocsi eddig ismeretlen okokból az Orosi úton, a 41-es számú főút bevezető szakaszán. A 6-os kilométerszelvényben történt baleset következtében hárman sérültek meg, sérüléseik pontos mértékéről ezidáig nem érkezett biztos információ. A helyszínelés ideje alatt a főút Nyíregyházára bevezető oldalán, egy sávon halad a forgalom; az arra közlekedőknek lassú haladásra kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.