Baleset

Kigyulladt egy lakóház, félpályás útzár a 67-esen

Tűz ütött ki egy lakóház tetőzetében Somogyaszalón, az oltási munkálatok idejére a 67-es főút érintett szakaszán félpályás útlezárás van érvényben.

2016.04.06 09:21Havariapress

A tűzoltókat szerdán reggel riasztották a Somogy megyei településre, ahol lángok csaptak fel egy lakóház tetőszerkezetében, a 67-es főút mentén. A helyszínre a kaposvári hivatásos tűzoltók egy egysége, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult ki, ahol megállapították, hogy egy százhúsz négyzetméter alapterületű családi ház tetőzete gyulladt ki eddig ismeretlen okokból. Az oltás jelenleg is tart, a beavatkozás ideje alatt félpályán halad a forgalom a főút érintett szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.