Lekapcsolták a tolvajokat

Két lopott borjú utazott a csomagtartóban

Az ittasan és papírok nélkül autózó sofőrnek más jogsértések miatt is felelnie kell.

2016.04.05 12:17Havariapress
police.hu

A Jászapáti Rendőrőrs két járőre kedden kora hajnalban, fél kettő körül igazoltatta egy autó utasait Jászkisér egyik utcáján, amikor felfigyeltek arra, hogy a hátsó ülések előre vannak döntve, a csomagtartóban pedig két kisborjú utazik.

A járőrök kérdéseire a két férfi feltűnő zavarodottsággal válaszolt, ellenmondásba keveredtek egymással, végül kiderült, hogy a két állatot nem sokkal korábban egy jásziványi tanyáról lopták el.

Az erki és tarnazsadányi lakhelyű gyanúsítottak ellen ez alapján lopás gyanújával indult büntetőeljárás, de a sofőrről az is kiderült, hogy ivott vezetés előtt, és semmilyen papírja nincs.

Ez utóbbi férfi ezért ittas, illetve engedély nélküli járművezetés miatt is eljárásra számíthat; a lefoglalt állatokat a rendőrök visszaadták tulajdonosuknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.