Zsákmány

Májusban lopott, karácsonykor fogták el

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a nőt, aki a gyanú szerint több mint kétmillió forintnyi pénzt és ékszert lopott még tavasszal egy idős embertől Cegléden, de csak a karácsony előtti napon sikerült kézre keríteni.

2015.12.26 10:45Havariapress

A Pest megyei városban május 30-án délelőtt surrant be egy akkor még ismeretlen tettes a nyitott kapun keresztül egy családi házba, majd az egyik szekrényből készpénzt és ékszereket tulajdonított el, több mint 2 millió forint értékben. A rendőrök a beszerzett adatok alapján még a nyár folyamán azonosították a feltételezett tettest, egy 43 éves hévízi nőt, de nem akadtak a nyomára, ezért augusztusban körözést is kiadtak ellene. A nő még a körözés ellenére is eredményesen bujkált a hatóságok elől négy hónapig, mígnem a Veszprém megyei rendőrök egy nappal Karácsony előtt rá nem találtak Hajmáskéren. Elfogása után a nőt a ceglédi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.