Rablás

Preparált táskával lopta a csúcsmobilokat

Budapesten fogták el a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint az ország több városának áruházaiban lopott nagy értékű mobiltelefonokat úgy, hogy a készülékeket egy speciálisan preparált táskába rejtette.

2015.12.24 12:12Havariapress

Az ügyben a múlt héten Nyíregyházán indult nyomozás, miután a város egyik áruházában üzemelő mobiltelefon-szaküzletben felfedezték, hogy tizenegy nagy értékű készüléknek is lába kélt. A nyomozás hamarosan kiderítette, hogy a telefonokat egy magát vásárlónak kiadó férfi lophatta el oly módon, hogy egy speciálisan bélelt táskába rejtette azokat, így a biztonsági kapu nem jelzett. A nyíregyházi nyomozók ezt követően azonosították a több mint 2,5 milliós kárértékű lopás feltételezett elkövetőjét, aki ellen körözést adtak ki, ez alapján a Készenléti Rendőrség munkatársai e hét szerdán, a fővárosban el is fogták a férfit. Miután kiderült, hogy a 37 éves fővárosi lakos az ország több városában követhetett el hasonló bűncselekményeket, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.