Dühös volt az apa

Láncfűrésszel indult fia keresésére

Láncfűrésszel indult késve hazaérkező fia keresésére egy dühös apa Jászfényszarun, a férfi ellen a rendőrség büntetőeljárást indított.

2016.03.31 08:57Havariapress
police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településről kedden éjszaka kértek rendőri segítséget, mert egy feldühödött férfi láncfűrésszel rongálta meg egy lakóház több nyílászáróját, illetve a sértettek autójában is kárt tett.

Mint kiderült, a riadalmat keltő látogató egy környékbeli lakos családapa volt, aki a késve hazaérkező fiát keresve jelent meg az ingatlannál; eleinte az utcán kiabált, majd miután a házból erre semmi reakció nem érkezett, beindította a nála lévő láncfűrészt. Azzal megrongálta a kertkaput, az udvaron levágta az ott álló gépkocsi visszapillantó tükrét és egy ablakot is betört, miközben tovább ordítozott az addigra már megjelenő lakóval.

Az esetről szóló bejelentést követően a rendőrök azonosították a feltételezett garázdát, akit szerdán este fogtak el a település területén.

Kihallgatásán a férfi elismerte tettét és elmondta: nem akart bántani senkit, csak attól tartott, hogy 17 éves fia rossz társaságba keveredik és aggódott, mert a fiú órákkal a megbeszélt idő után sem ért haza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.