Ketten sérültek meg Nagykátán

Kis híján belehalt a benzines láncfűrész szerelésébe...

Két férfi egy családi ház egyik helyiségében próbálta megjavítani a benzinmotoros láncfűrészt, amikor a benzin gőze berobbant.

2014.11.14 07:21MTI

Két ember megsérült, egyikük életveszélyesen, amikor egy nagykátai ingatlanban láncfűrész szerelése közben berobbant a benzingőz - tájékoztatott csütörtök késő este a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a két férfi egy családi ház egyik helyiségében próbálta megjavítani a benzinmotoros láncfűrészt, amikor a benzin gőze berobbant. A környező berendezési tárgyak lángra kaptak, de a tüzet a nagykátai tűzoltók hamar megfékezték.

Az egyik férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett, míg társa életveszélyes állapotban van, a mentők a helyszínen küzdenek a megmentéséért - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.