Keresik

Eltűnt egy 11 éves kislány

Hegymegi Boglárka március 28-án 15 óra körül ment el otthonról. A lakosság segített, megtalálták az egri rendőrök.

2016.03.29 11:53ma.hu

MEGVAN!!!

Az állampolgárok segítségének is köszönhető, hogy az eltűnt személyt épségben megtalálták a rendőrök.

Az Egri Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az eltűnt felkutatását, amelyben a lakosság segítségét is kérték. Egy állampolgár bejelentésének köszönhetően a rendőrök 2016. március 29-én kora délután sértetlenül megtalálták a lányt egy felsőtárkányi vendéglátóhelyen.

Az ügy további körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 11 éves Hegymegi Boglárka 2016. március 28-án 15 óra körül egri lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – tette közzé a police.hu.

police.hu

A lány körülbelül 155 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna hajú, szemüveges, ajka felett egy szemölcs látható.

Eltűnéskor fekete bőrdzsekit, fekete pamut nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Hegymegi Boglárkát felismeri és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést 06-36-522-111-es számon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.