Egy hónapja hiába

Eltűnt lányt keresnek Szekszárdon

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a tizenéves lányt, aki egy hónapja tűnt el egy szekszárdi otthonból, s azóta senki sem látta.

2016.03.07 13:59Havariapress

A tolnai megyeszékhely egyik gyermekotthonából február 8-án értesítették a rendőrséget arról, hogy a 15 éves Sárközi Juliána elhagyta az intézményt, de estig nem tért vissza oda. A lány azóta sem adott életjelet magáról, ezért a rendőrség most közreadta a police.hu weboldalon a fényképét, és a lakossághoz fordult segítségért. Kérik, hogy aki bármit tud Sárközi Juliána hollétéről, vagy információval rendelkezik a tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Szekszárdi Rendőrkapitányságot a 74/501-100-as számon. A bejelentések akár névtelenül is megtehetők, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ,,Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.