Őrület

Ököllel ütötte fejen a 4 éves kislányt a részeg dühöngő

Tíz percen belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki ittasan, minden előzmény nélkül rátámadt egy buszra váró család négy éves kislányára az esztergomi buszállomáson.

2016.03.28 09:59Havariapress

A rendőrségre húsvét vasárnap este, hat óra körül jelentették be, hogy az esztergomi autóbusz-állomáson támadás ért egy gyermekkorú kislányt. A sértett anyja a nyomozóknak elmondta, hogy három gyerekével a buszállomás egyik padján ültek, amikor egy agresszív férfi lépett hozzájuk, és minden előzmény nélkül megütötte a négy éves kislányát, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett. Az anya ezt követően felkapta a kislányt és két másik gyerekével együtt elmenekült a láthatóan ittas dühöngő elől. A beszerzett adatok alapján a járőrök tíz percen belül elfogták a 31 éves támadót, akit előállítottak a városi kapitányságra, majd ott eljárást indítottak vele szemben, könnyű testi sértés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.