Támadás

Üveg sétabottal támadt unokatestvérére

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a tizenéves fiút, aki egy vita során egy tömör üveg sétabottal verte fejbe unokatestvérét Bujákon.

2016.03.27 11:33Havariapress

A Nógrád megyei településről szombaton délután értesítették a rendőrséget, hogy verekedésig fajuló nézeteltérés volt két rokon fiatal között. Mint kiderült, a sértett a falu egyik utcáján veszett össze Salgótarjánban élő unokatestvérével, aki ezt követően egy tömör üveg sétabottal hátulról fejen ütötte őt. A kiérkező rendőrök a 18 éves támadót nem sokkal később, még a helyszínen elfogták és előállították a pásztói rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Tette miatt a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a fiatal férfival szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.