Rablás

Azonosították az oktogoni bankrablót

Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki egy hónapja kirabolt egy bankfiókot Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában, a 43 éves férfival szemben országos elfogatóparancsot adtak ki.

2016.03.25 21:44Havariapress
police.hu

A VI. kerületi Oktogonon található Citibank-fiókba február 24-én délelőtt, háromnegyed tíz körül lépett be egy akkor még ismeretlen férfi, majd fegyverrel fenyegette meg az egyik alkalmazottat, és a bevétel átadására szólította fel. Az alkalmazott ennek eleget tett, a férfi ezt követően a megszerzett a pénzzel elmenekült a helyszínről. Az elkövetőről a nyomozók már a rablás napján közreadták a környéken működő kamerák felvételeit, mostanra pedig azonosították az illetőt. A rendőrség országos elfogatóparancsot adott ki a 43 éves Pásztás Balázs budapesti lakos ellem és kérik, hogy aki a police.hu oldalon közzétett körözési fotó alapján felismeri a férfit, vagy bármit tud a hollétéről, tegyen bejelentést - akár névtelensége megőrzése mellett is - az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es "Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.