Egy ember meghalt a balesetben

Halálos karambol Hódmezővásárhely központjában

Egy ember életét vesztette, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor összeütközött két személyautó Hódmezővásárhely központja közelében.

2016.03.19 18:23Havariapress

A Csongrád megyei város belterületén szombaton délután, nem sokkal négy óra után haladt egy Porsche Cayenne a 430-as főút belterületi szakaszán, a Csomorkányi úton, amikor a Szoboszlai utca kereszteződésében összeütközött egy Volkswagen személyautóval.

A balesetet az eddigi információk szerint az okozta, hogy a Szoboszlai utcából érkező Passat vezetője úgy próbált áthajtani a kereszteződésen, hogy nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon haladó Porschénak.

Ez utóbbi jármű oldalról ütközött neki a Passatnak, melyben a sofőr azonnal meghalt, utasa pedig súlyos sérüléseket szenvedett; a Porsche két utasa sérülés nélkül úszta meg az ütközést.

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta, a forgalmat a környező utcák felé terelték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.