A reggeli baleset után

Ismét használható a Sopron és Kelénpatak közötti határátlépési pont

Ismét használható a Sopron és az ausztriai Kelénpatak (Klingenbach) közötti határátlépési pont, miután befejezték a helyszínelést a határ közelében, a 84-es úton, ahol péntek reggel baleset történt.

2016.03.18 10:15MTI

Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: eddig tisztázatlan okból egy személyautó és egy kamion ütközött össze a 128-as kilométernél. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés idejére a forgalmat a Fertőrákos és Szentmargitbánya (Sankt Margarethen) közötti határátlépési pont felé terelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.