Egy ember megsérült a balesetben

Autóval ütközött a HÉV Csömörön

Egy ember sérült meg, amikor HÉV-szerelvénnyel ütközött egy személyautó Csömörön.

2016.03.18 08:50Havariapress

A Pest megyei település Major úti vasúti átjárójában pénteken reggel, pár perccel hét óra után ütközött össze egy HÉV-szerelvény egy személyautóval.

Az eddigi adatok szerint az átjáróban szabályosan működött, és pirosat jelzett az autósok számára a fénysorompó, az autós ennek ellenére hajtott a Cinkota felé közlekedő szerelvény elé.

A baleset következtében az autó vezetője megsérült, sérüléseinek pontos mértékéről ezidáig nem érkezett biztos információ.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a vasúti átjárót a rendőrök lezárták, az erre közlekedők a környező utcákon keresztül tudnak kerülni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.