Tragikus baleset

Fékhiba miatt ütközött a busz: négy halott Thaiföldön

Teherautóval ütközött össze egy távolsági autóbusz Thaiföld keleti részén pénteken, a balesetben négy ember meghalt, 19 súlyosan megsérült.

2016.03.18 08:02MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint a busz a thai fővárosból, Bangkokból indult. Útközben, Nakhon Ratcsaszima tartomány területén áttért a szemközti sávba, és nagy sebességgel nekiütközött a szembejövő teherautónak.

Az utasok elmondása szerint az ütközés előtt nem sokkal a jármű vezetője nagyobb sebességbe kapcsolt, majd közölte, hogy elromlott a fék. A balesetet követően a sofőr elmenekült a helyszínről. A rendőrség körözést adott ki ellene.

Minden sérültet kórházba szállítottak.

Thaiföldön gyakoriak a közúti balesetek, részben a laza és ritkán betartott közlekedési szabályok miatt. Tavaly a közúti balesetekben 2315-en meghaltak és 152 ezren megsérültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.