Egy hónapja veszett nyoma

Holtan találtak az eltűnt győri lányra

Holtan találtak rá a hétvégén az egy hónapja eltűnt huszonéves lányra Győr közelében, a haláleset kapcsán nem merült fel idegenkezűség gyanúja.

2016.02.29 09:56Havariapress

A nyugat-magyarországi városban még január 25-én tűnt el egy 24 éves lány, aki állítólag a barátnőjéhez indult, de hozzá már nem érkezett meg. Felkutatása érdekében a rendőrség az azóta eltelt egy hónap alatt több felhívást is közzétett, továbbá a lány családja és baráti köre is több civil kutatási akciót szervezett Győr külterületén.

A hétvégén végül vadászok találtak rá egy női holttestre, nem messze a győrszentiváni vasútállomástól, egy kavicsbánya közelében, s úgy tudni, hogy az elhunytban a keresett fiatalt lányt ismerték fel.

Az elsődleges vizsgálatok az ön- és idegenkezűséget is kizárták, így nagy valószínűséggel nem történt bűncselekmény.

A hatóságok a körülményekről nem adtak hivatalos tájékoztatást, de a rendőrség honlapján található azon listán, amelyen az eltűnt személyek adatai sorakoznak, jelenleg már nem szerepel a győri lány neve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.